![]() |
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Головна | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Меню сайту
|
Столовий буряк![]() Складний комплекс хімічних сполук буряків дозволяє вважати її цінних лікувально-дієтичним продуктом. Особливо корисна вона хворим, що страждають ожирінням, при гіпертонічній хворобі, захворюваннях печінки і нирок, сприяє зменшенню холестерину в крові і т. п. Буряк належить до холодостійких рослин, однак він більш вимогливий до тепла в порівнянні з морквою. Висівають насіння при температурі грунту + 6-8 ° С. За калорійністю столовий буряк перевищує всі інші соковиті овочі. За змістом фосфору і калію він займає одне з перших місць серед овочевих культур.
Добавить свое объявление
Загрузка... |
![]()
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
При використанні матеріалів сайту посилання на ovochi.in.ua обов'язкове! © 2022 Кobzar All Rights Reserved |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |