Огірки консервовані
Інгредієнти:
Робити точно за рецептом
Маринад: 1 л води, 50г солі, 50г цукру.
Спеції з розрахунку на 1 літр: 3-4 гвоздики, лавровий лист 1 / 10 частина гіркого перцю, 7-8 горошин чорного перцю, 1 / 3 частина чайної ложки кориці, великий зубчик часнику, 1-2 гілочки петрушки, хрону в 2 рази більше, ніж петрушки (листя і корінь), і в3 рази більше кропу (парасольки).
Спосіб приготування
Огірки замочити в холодній воді на 6 годин. Часник і зелень помити і нарізати. Смак цього «букета» порушиться, якщо не дотримуватися цих рекомендацій. Особливо це відноситься до гіркого перцю і часнику. У банку, добре вимиту теплою водою з питною содою, покласти спеції, вертикально укласти огірки, попередньо обрізавши кінчики. Банку залити до самого верху киплячим маринадом і накрити заздалегідь «прожареною» кришкою. Після двох хвилинної витримки, поставити банку на грати у відро з гарячою водою 80-90 градусів і довести до кипіння. 3-х літрова банка знаходиться у воді з моменту, як поставили 20хвилин, 2-х літрова - 15 хвилин. Після цього відкрити кришку і влити 1 ч.л. оцтової кислоти і відразу закатати. Банку з огірками охолодити в тазі з холодною водою (температуру води знижувати поступово, щоб банка не лопнула). Через 30 - 40 хвилин банку повернути в нормальне положення.
На початок
Яблунівка.Самогон із запахом яблук.
Добавить свое объявление
Загрузка...
|