Перець фарширований овочами
Інгредієнти:
2кг перець солодкий, 1.5л сік томатний
Для фаршу: 2 кг моркви, 1 кг цибулі, 0.5 кг капусти.
Перець фарширований овочами
Спосіб приготування
Овочі дрібно нарізати і окремо один від одного підсмажити на олії, з'єднати, посолити, поперчити, перемішати і залишити на ніч в емальованому блюді. Блюдо поставити похило, масло видалити. У перцю видалити серцевину, покласти в крутопосолений окріп на 1 хвилину, вийняти, остудити і нафарширувати приготованим фаршем. На дно банки покласти кілька горошин чорного перцю, а потім укласти фарширований перець. Залити прокип'яченим, охолодженим і підсоленим за смаком томатним соком. Банки літрові стерилізувати з моменту закипання 15 хвилин.
На початок
Яблунівка.Самогон із запахом яблук.
Добавить свое объявление
Загрузка...
|