Головна $$$ Реальний заробіток в мережі інтернет $$$   

Меню сайтуКартопля

Капуста

Білокачанна
Брокколі
Брюссельська
Пекінська
Цвітна
Кольрабі
Огляд сортів
Шкідники та хвороби
 

Томати

Як вирощувати томат
Підготовка грунту
Посадка томатів.Пасинкування
Агротехніка
Збирання та зберігання
Хвороби та шкідники
Огляд сортів
 

Огірки

Вимоги до грунту та посадка
Догляд за рослинами
Збір та зберігання
Вибір сортів
 

Коренеплоди

Буряк столовий
Редис
Петрушка
Редька
Ріпа
Селера
Пастернак
 

Овочі - статті, ідеї, пропозиції

 
 
 

 

Рецепт консервованих зелених помідорів.

Інгредієнти

6 кг зелених помідорів 
1 морква 
1 цибулина 
1 корінь селери 
3-4 головки часнику 
6 літрів води 
1 склянка оцту 
1 стакан солі 
2 склянки цукру 
гвоздика, лавровий лист, петрушка, перець чорний горошок і перець запашний (що є) 


Рецепт консервованих зелених помідорів.

Весь секрет в маринадній заливці, саме за обсягом заливки і розраховуємо пропорції інгредієнтів. Так, на шість літрів рідини треба взяти 1 склянку оцту, 2 склянки цукру і 1 стакан солі. Цей обсяг маринаду витрачається в середньому на 6 кг зелених помідорів. Приступаючи до консервації, готуємо банки та кришки: банки досить просто помити, кришки - прокип'ятити 3 хвилини.В банки укладаємо приправи: горошки перцю, гвоздику, лавровий лист, колечка сирої моркви і цибулі, шматочки селери. Помідори миємо, вирізаємо з них серединки з-під плодоніжок, якщо вони підозрілі, а всередину всовує шматочок часнику. У нормальних зелених помідорів можна не вирізати, а просто розсікти навпіл (зробити надріз) і в серединку впихнути плоску платівку, відрізану від часточки часнику. Якщо є зелень петрушки - разом з часником можна закласти і кілька листочків.


Кип'ятимо воду і заливаємо нею помідори, даємо охолонути до температури, при якій банки можна брати незахищеною рукою (без прихватки). Остиглу воду зливаємо, знову кип'ятимо, і заливаємо вдруге в банки з помідорами, під час другого разу обдаваня окропом зелені помідори помітно змінюють колір на мокрий. Прогрівши вдруге і давши охолонути банкам, знову зливаємо воду в каструлю. На цей раз готуємо маринад - додаємо цукор, сіль, кип'ятимо і в киплячу воду вливаємо оцет.Розливаємо маринад в банки з помідорами, закатуємо кришками.Перевертаємо банки догори дном, укутуємо до повного охолодження. Ось і всі премудрості консервування зелених помідорів. 

На початок

Яблунівка.Самогон із запахом яблук.  

   

 

Погода в Києві  

Овочі

Грунти

Підготовка городу

 

Саджай та заробляй

Оцінюєм можливості
Вирощування овочів
Вирощування зелені
Екологічно чисті продукти
Тепличне господарство
 

Захист рослин

 

Зберігання рослин

Домашня консервація

Домашня консервація

Добрива органічні чи мінеральні
Альтернативні добрива
Добрива для городу
Деревний попіл
Курячий послід
Компост
Дощові червяки
Органічне зелене добриво
Як вибрати добрива для городу

При використанні матеріалів сайту посилання на www.ovochi.in.ua обов'язкове!

© 2011 Кobzar All Rights Reserved