Головна $$$ Реальний заробіток в мережі інтернет $$$   

Меню сайтуКартопля

Капуста

Білокачанна
Брокколі
Брюссельська
Пекінська
Цвітна
Кольрабі
Огляд сортів
Шкідники та хвороби
 

Томати

Як вирощувати томат
Підготовка грунту
Посадка томатів.Пасинкування
Агротехніка
Збирання та зберігання
Хвороби та шкідники
Огляд сортів
 

Огірки

Вимоги до грунту та посадка
Догляд за рослинами
Збір та зберігання
Вибір сортів
 

Коренеплоди

Буряк столовий
Редис
Петрушка
Редька
Ріпа
Селера
Пастернак
 

Овочі - статті, ідеї, пропозиції

 
 
 

 

Закуска з квасолі

 
Інгредієнти:

Морква - 1 кг
Перець солодкий - 1кг Помідори - 3кг
Соус томатний - 0.5 л
Олія - ??0.3 л
Перець гіркий 1 невеликий стручок
цибуля - 1кг
Квасоля - 1кг
Сіль 3.5 ст. ложки
Цукор - 100г
Оцет 9% - 70мл

Закуска з квасолі.


Спосіб приготування

Моркву натерти на тертці для корейських салатів. У перці видалити насіння, плоди  розрізати  на чотири частини і нарізати поперек, смужками товщиною 1-1,5 см ,  цибулю нарізати півкільцями. Квасолю попередньо замочити, зварити до готовності.
Підготовлені овочі скласти в каструлю, додати соус томатний,олію, сіль, цукор, оцет, перець гіркий і варити 2,5 години.Отриману масу розкласти в стерилізовані банки і герметично закрити металевими кришками. У вас вийде 10 банок ємністю0.75.

На початок

Яблунівка.Самогон із запахом яблук.  

   

 

Погода в Києві  

Овочі

Грунти

Підготовка городу

 

Саджай та заробляй

Оцінюєм можливості
Вирощування овочів
Вирощування зелені
Екологічно чисті продукти
Тепличне господарство
 

Захист рослин

 

Зберігання рослин

Домашня консервація

Домашня консервація

Добрива органічні чи мінеральні
Альтернативні добрива
Добрива для городу
Деревний попіл
Курячий послід
Компост
Дощові червяки
Органічне зелене добриво
Як вибрати добрива для городу

При використанні матеріалів сайту посилання на www.ovochi.in.ua обов'язкове!

© 2011 Кobzar All Rights Reserved