Головна    

Меню сайтуКартопля

Посадка бульб
Підживлення
Підгортання
Профілактика хвороб
Рання картопля
Хвороби та шкідники
Збирання та зберігання
Під плівкою
Лежкість
Огляд сортів

Капуста

Білокачанна
Брокколі
Брюссельська
Пекінська
Цвітна
Кольрабі
Огляд сортів
Шкідники та хвороби
 

Томати

Як вирощувати томат
Підготовка грунту
Посадка томатів.Пасинкування
Агротехніка
Збирання та зберігання
Хвороби та шкідники
Огляд сортів
 

Огірки

Вимоги до грунту та посадка
Догляд за рослинами
Збір та зберігання
Вибір сортів
 

Коренеплоди

Буряк столовий
Редис
Петрушка
Редька
Ріпа
Селера
Пастернак
 
 
 
 

Овочі - статті, ідеї, пропозиції

Самогон із яблук.

Як приготувати горілку в домашніх умовах

Добавить свое объявление
Загрузка...
 

Самогон із яблукВиготовлення горілки в домашніх умовах є сьогодні справа цілком звична, якщо не сказати більше - вигідна.  Багато мотивують цей факт ще й тим, що немає нічого кращого «своєї» горілки, зробленої власними руками з натуральних продуктів.  Багато хто віддає перевагу горілці, створеній в домашніх умовах, в народі званої просто самогонТа й що в цьому поганого?  Власне, горілка готувалася з давніх часів, а як відомо, тоді не було лікеро-горілчаних заводів.Тому не бачу нічого поганого в тому що поділюся з вами одним із рецептів приготування цього напою.Тим більше що з даним напоєм жодна магазинна горілка не зрівняється.Адже яблука чудова сировина для улюбленого міцного напою українців.

Як приготувати самогон із яблук.

Перед тим як робити самогон миємо 15кг яблук у великій посудині.Відрізаємо хвостики та розрізаємо їх на чотири частини.Потім їх потрібно подрібнити або змолоти до однорідної маси - кашки.Далі цю кашку висипаємо в 40-літровий казан де й готуватиметься напій.Яблучну масу заливаємо звичайною водою додаємо три кілограми цукру та пачку дріжджів.

Готову для бродіння суміш накриваємо марлею та ставимо в тепле місце для бродіння.Тепер доведеться почекати два тижні аби яблука перебродили і настоянка стала солодкою.І насамкінець використовуємо апарат домашнього виробництва.

Приблизно за дві-три години їз 40 літрів рідини вийде 7 літрів міцної яблунівки.

Ні печії ні похмілля від такого напою не буває.

Коли набридає чекати два тижні можна зробити по іншому.

Два кілограми яблук.Оббираємо та дрібно нарізаємо.Висипаємо в скляну банку або кастрюлю і заливаємо двома літрами звичайної води.Додаємо 200 грам цукру та по бажанні сік двох апельсинів.Накриваємо кришкою та залишаємо на 12 годин. Через пів доби яблучну суміш відтискаємо через марлю і переливаємо у графин.До соку додаємо алкогольного напою.Можна також лід.Пригощайтесь!

   

 

Овочі

Овочі

Грунти

Підготовка городу

 

Саджай та заробляй

Оцінюєм можливості
Вирощування овочів
Вирощування зелені
Екологічно чисті продукти
Тепличне господарство
 

Захист рослин

 

Зберігання рослин

Домашня консервація

Домашня консервація

Добрива органічні чи мінеральні
Альтернативні добрива
Добрива для городу
Деревний попіл
Курячий послід
Компост
Дощові червяки
Органічне зелене добриво
Як вибрати добрива для городу

При використанні матеріалів сайту посилання на ovochi.in.ua обов'язкове!

© 2022 Кobzar All Rights Reserved