Головна | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Меню сайту
|
Самогон із яблук.Як приготувати горілку в домашніх умовах
Добавить свое объявление
Загрузка... Виготовлення горілки в домашніх умовах є сьогодні справа цілком звична, якщо не сказати більше - вигідна. Багато мотивують цей факт ще й тим, що немає нічого кращого «своєї» горілки, зробленої власними руками з натуральних продуктів. Багато хто віддає перевагу горілці, створеній в домашніх умовах, в народі званої просто самогон. Та й що в цьому поганого? Власне, горілка готувалася з давніх часів, а як відомо, тоді не було лікеро-горілчаних заводів.Тому не бачу нічого поганого в тому що поділюся з вами одним із рецептів приготування цього напою.Тим більше що з даним напоєм жодна магазинна горілка не зрівняється.Адже яблука чудова сировина для улюбленого міцного напою українців. Як приготувати самогон із яблук.Перед тим як робити самогон миємо 15кг яблук у великій посудині.Відрізаємо хвостики та розрізаємо їх на чотири частини.Потім їх потрібно подрібнити або змолоти до однорідної маси - кашки.Далі цю кашку висипаємо в 40-літровий казан де й готуватиметься напій.Яблучну масу заливаємо звичайною водою додаємо три кілограми цукру та пачку дріжджів. Готову для бродіння суміш накриваємо марлею та ставимо в тепле місце для бродіння.Тепер доведеться почекати два тижні аби яблука перебродили і настоянка стала солодкою.І насамкінець використовуємо апарат домашнього виробництва. Приблизно за дві-три години їз 40 літрів рідини вийде 7 літрів міцної яблунівки. Ні печії ні похмілля від такого напою не буває. Коли набридає чекати два тижні можна зробити по іншому. Два кілограми яблук.Оббираємо та дрібно нарізаємо.Висипаємо в скляну банку або кастрюлю і заливаємо двома літрами звичайної води.Додаємо 200 грам цукру та по бажанні сік двох апельсинів.Накриваємо кришкою та залишаємо на 12 годин. Через пів доби яблучну суміш відтискаємо через марлю і переливаємо у графин.До соку додаємо алкогольного напою.Можна також лід.Пригощайтесь!
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
При використанні матеріалів сайту посилання на ovochi.in.ua обов'язкове! © 2022 Кobzar All Rights Reserved |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||