Головна $$$ Реальний заробіток в мережі інтернет $$$   

Меню сайтуКартопля

Капуста

Білокачанна
Брокколі
Брюссельська
Пекінська
Цвітна
Кольрабі
Огляд сортів
Шкідники та хвороби
 

Томати

Як вирощувати томат
Підготовка грунту
Посадка томатів.Пасинкування
Агротехніка
Збирання та зберігання
Хвороби та шкідники
Огляд сортів
 

Огірки

Вимоги до грунту та посадка
Догляд за рослинами
Збір та зберігання
Вибір сортів
 

Коренеплоди

Буряк столовий
Редис
Петрушка
Редька
Ріпа
Селера
Пастернак
 

Овочі - статті, ідеї, пропозиції

 
 
 

 

Вирощування буряка, ревеню, салату, щавлю на підвіконні

На підвіконнях темних і напівтемних вікон можна виганяти молоді ніжні листи буряка, ревеню, цикорнію салату  і щавелю. Коренеплоди і кореневища цих рослин заготовляють восени у вересні-жовтні. Зберігають їх у підвалах, льохах, прикопують в слабо опалюваних теплицях. Кореневища щавлю висаджують суцільним способом, ревеню - з розрахунку 15-20 кущів на 1 кв. м.
Цикорній салат і ревінь виганяють і в комірках. Для вигонки листя буряка використовують, як правило, нестандартні, дрібні (діаметром до 3-5 см) коренеплоди, у яких восени при обрізанні листя залишені черешки. Буряк висаджують в ящики впритул один до одного так, щоб верхівкові ростові бруньки залишалися відкритими. Догляд такий же, як за петрушкою і селерою.

 

   

Подібні статті:

Вирощування цибулі на підвіконні

Вирощування огірків на підвіконні

Вирощування помідорів на підвіконні

Вирощування буряка, петрушки перцю та кропу на підвіконні

 

Погода в Києві  

Овочі

Грунти

Підготовка городу

 

Саджай та заробляй

Оцінюєм можливості
Вирощування овочів
Вирощування зелені
Екологічно чисті продукти
Тепличне господарство
 

Захист рослин

 

Зберігання рослин

Домашня консервація

Домашня консервація

Добрива органічні чи мінеральні
Альтернативні добрива
Добрива для городу
Деревний попіл
Курячий послід
Компост
Дощові червяки
Органічне зелене добриво
Як вибрати добрива для городу

При використанні матеріалів сайту посилання на www.ovochi.in.ua обов'язкове!

© 2011 Кobzar All Rights Reserved