Огір ки мариновані в солодкому оцті .
Очистивши огірки від шкірки і насіння, нарізати їх тонкими часточками. Скропити оцтом, посолити і залишити на 2 години.Зварити огірки, поки вони не розм'якнуть. У розчин з рівної кількості оцту і цукру для аромату додати гвоздику і корицю.Вийнявши і відцідити плоди, укласти їх в банку і залити оцтом з цукром.
За цим же способом можна приготувати солодке соління та із зелених томатів, зелених динь або гарбуза.
Оригінальний рецепт. Огірки з яблуками. Огірки та яблука обдати окропом, щільно вкласти в трилітрову банку, додати 10 листя лимонника і тричі залити розсолом (на 1 л води 50 г цукру, 50 г солі) і закатати.
На початок
Добавить свое объявление
Загрузка...
|