Головна $$$ Реальний заробіток в мережі інтернет $$$   

Меню сайтуКартопля

Капуста

Білокачанна
Брокколі
Брюссельська
Пекінська
Цвітна
Кольрабі
Огляд сортів
Шкідники та хвороби
 

Томати

Як вирощувати томат
Підготовка грунту
Посадка томатів.Пасинкування
Агротехніка
Збирання та зберігання
Хвороби та шкідники
Огляд сортів
 

Огірки

Вимоги до грунту та посадка
Догляд за рослинами
Збір та зберігання
Вибір сортів
 

Коренеплоди

Буряк столовий
Редис
Петрушка
Редька
Ріпа
Селера
Пастернак
 

 

 
 
 

Овочі - статті, ідеї, пропозиції

Перець червоний маринований



 
Інгредієнти:

2 кг перцю
Для маринаду:
на 1л води взяти: 250 г цукру, 1 склянка 6% оцту, 2 ст.л. солі, 3 ст. л рослинного масла, часник, петрушка.

Перець червоний маринований


Спосіб приготування

У перці видалити насіння, нарізати його півкільцями і покласти в киплячий  маринад  половину нарізаного перцю. Варити 7хвилин, на 6 хвилині покласти 2-3 гілочки  петрушки.  Укласти в стерилізовані банки, на дно яких покласти по 3-4 зубчики часнику (1 великий зубчик). Залити маринадом і закатати. У цей же маринад покласти другу половину перцю.

На початок
Яблунівка.Самогон із запахом яблук.  

   

 

Погода в Києві  

Овочі

Грунти

Підготовка городу

 

Саджай та заробляй

Оцінюєм можливості
Вирощування овочів
Вирощування зелені
Екологічно чисті продукти
Тепличне господарство
 

Захист рослин

 

Зберігання рослин

Домашня консервація

Домашня консервація

Добрива органічні чи мінеральні
Альтернативні добрива
Добрива для городу
Деревний попіл
Курячий послід
Компост
Дощові червяки
Органічне зелене добриво
Як вибрати добрива для городу

При використанні матеріалів сайту посилання на www.ovochi.in.ua обов'язкове!

© 2011 Кobzar All Rights Reserved