Фаршировані зелені помідори
Інгредієнти:
Приправа: кріп, петрушка по 1 пучку, перець солодкий 10 штук,часнк 5 головок, морква 4шт. Розсіл: 5л води, 250г солі, 375г цукру, 1шт. гіркого перцю, 0.5л6% оцту.
Фаршировані зелені помідори
Спосіб приготування
Для приготування приправи необхідно: кріп і петрушку дрібнонарізати, перець солодкий і часник пропустити черезм'ясорубку, моркву натерти на середній тертці. Отриману масу перемішати.
Зелені помідори надрізати на 2 / 3 з боку плодоніжки. У розріз помідора покласти приготований фарш. Помідори укласти в банки.
Приготувати розсіл. Залити розсолом банки і стерилізувати 20-25 хвилин з моменту кипіння.
На початок
Яблунівка.Самогон із запахом яблук.
Добавить свое объявление
Загрузка...
|